top of page

Ny lov om forretningshemmeligheder på vej

Lovforslaget blev fremsat den 10 januar af erhvervsminister Brian Mikkelsen. Den nye lov tilsigter at samle den danske regulering af forretningshemmeligheder i en ny selvstændig lov. Lovens fokus vil være beskyttelse af fortrolig knowhow og forretningsoplysninger/hemmeligheder mod ulovlig erhvervelse og brug. Forretningshemmeligheder skal fortolkes bredt og har til hensigt, at dækker traditionelle forretningshemmeligheder til beskyttelse af tilegnelse af information med kommerciel værdi opnået ved egen forskning og udvikling.

Loven skal implementere Europa-Parlamentets og Rådets direktiv om beskyttelse af fortrolig knowhow. Direktivet har til sigte, at harmonisere EU landenes lovgivning på området.

Loven forventes at træde i kraft omkring juni i år.

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page